Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szextilalom helyett..

2009.05.25

Szextilalom helyett pornókocsma

 

 

Ügyes trükköt alkalmaz egy budai kocsma az alkohol rendelet megkerülésére: szexgaléráiává válik.

Van egy mondás Franciaországban: egy magyar képes rá, hogy mögötted megy be a forgóajtón, de előtted jön ki. Nos, e mondás igazát erősíti meg egy XI. kerületi kocsma, mely az alkoholtilalomról való szabályozásban alkalmazott megkerülős cselt.

Előző szerdán lépett életbe az a kerületi szabályozás, hogy Újbudán be kell zárni a kocsmákat és a kisebb szórakozóhelyeket este tíz után. Az olcsó alkoholt áruló helyek gyakorlatilag megszűnnek eset működni. Nem úgy a galériák.

Merthogy a Barakk Café és Pub nevű italmérő tulajdonosa kitalálta az éjszaka folyamán átnevezi magát galériává. Azaz eset 10ig kocsma 10-től 5-ig Night Art galéria. A galériában pedig nem tiltja semmiféle rendelet, hogy büfé üzemeljen. Persze a pub nem csupán névleg lett galéria, hiszen akkor azért bele lehetne kötni.

A falakon Csukás Tibor fotóművész alkotásai állnak. Csukás, a
porno-Oscar
díjas fényképész természetesen női modelljéről, Devil Virginről készített aktokat. Ezek lógnak most a kocsma falán, becsempészve a művészetet az italozók közé.

Nagyon örülök, hogy az én képeim mellett csattannak össze a poharak – mondta a Borsnak Csukás. Hozzátette, az emberek mindig fognak megoldást találni arra, hogy igyanak egyet, ha kedvük úgy tartja, „a kultúrát pedig már csak nem fogják korlátozni!”

Elmondhatjuk tehát, hogy az újbudai önkormányzat tudtán kívül olyan rendeletet alkotott, mellyel valójában a kultúrát erősíti, s ez valóban dicséretes dolog.

Forrás :Hírextra