Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


James Bond felesége

2009.04.29

 

Kép Azt tudtuk, hogy Bástya elvtársnak volt neje és Gyurcsány Ferenc sem volt szingli, azonban a megdöbbentő tény, miszerint James Bond is házas lett volna, eddig rejtve maradt. Talán nem véletlenül, mindennek megvan a maga ideje! Az igazi értékeket, kincseket ugyanis a világtól elzárva... Vagy inkább elfedve tartják.

 

Pedig volt, van és lesz: örökkön-örökké-mint a létező szocializmus. Nem is akármilyen nő, ki más mint egy magyar lány, fedőneve: Kivágó Iván Györgyné. Mrs. Bond szerény, visszahúzódó asszony lévén eddig csak Soroksáron dolgozott, a helyi svábság örök polgármestere, a csak látszólag baloldali, valójában csak magas vérnyomása miatt vörös I. Geiger (Ferenc) mellett. Kivágóné most azonban kilépett a nagypolitika színpadára, mert hívta a pár(t)ja.

 

Ő lesz az ügyészség által ártatlanul el- és meghurcolt, előző életében valószínűleg ingatlanügynökként ténykedő „hunvaldgyuri” utódja a Fővárosi Közgyűlésben. Mert a többséghez kell még egy szavazat és plusz egy embert hozni nemcsak Orbán Viktorék tudnak. Ez az MSZP rejtett ereje.

 

 

Kivágó Iván Györgyné tehát köztünk van, lábai nem remegnek, bátran a kamerák kereszttüzébe néz és nyíltan felvállalja, amit a reakciós sajtó gazul felfedett róla: igen, ő III/II-es volt, de csak a haza-és persze a Párt- érdekében. Míg férje James Bond világokat mentett, ő a háttérben kémelhárítóként dolgozott, éber, rezzenéstelenül kutató szemeivel a turizmussal foglalkozók és az amnesztiával hazatért imperialisták között vizsgálódott. Mert a Gonosz -és ezt már a kommunisták is jól tudták- mindig külföldről jön.  

 

Az érintett múltjáról a következőt nyilatkozta: a Kádár-rendszerben elvégeztem a Belügyminisztérium Idegennyelvi Főiskoláját és a Külkereskedelmi Főiskolát, ezután kerültem állambiztonsági szolgálatba, ahol a III/II-es kémelhárító főcsoportfőnökségen dolgoztam. Itt azzal foglalkoztam, hogy a külföldiek államellenes tevékenységét megakadályozzam, de nem tettem olyat, ami miatt meg kellene hurcolni. (Heti Válasz)

Kivágó Iván Györgyné tehát tényező lett, rajta múlik, hogy meg lesz e a Fővárosi Tanácsban az  MSZP-SZDSZ többség. Bár még a liberálisok is ágálnak ellene, de csak azért, mert irigyek az MSZP-re: micsoda rejtett gyémántjai vannak a csak látszólag egyre gornyadtabb, valójában virágba borulásra kész szekfű mezők alatt!!!! Stílszerűen ő lesz a mindent összetartó Tégla-szilárd, kemény, elvhű. Tudja, hogy kell szavazni, nem fog megremegni a keze. Ezért lett kiválasztva, élő bizonyítékaként annak, hogy Gyurcsánynak igaza volt, az MSZP tényleg konzervatív és nemzetközi párt. Kitart régi elvtársai mellett és mindig nemzetközi látószöggel bíró, jól tájékozott... Pontosabban informált embereket szereti.

 

Kép Bár „hunvaldgyuri” elment és székét -lélekben és tiszteletére- örökké üresen fogják hagyni, talán Kivágóné majd tudja pótolni, enyhíteni a szörnyű hiányt.

 

 

 

 

 

 

 

 

További infók az új magyar hősről:

 

http://nol.hu/

 

http://www.szdsz.hu/

 

 

 

                                               Közben Mr. Bond sem tétlenkedik:

                                                     Mert a világ nem elég.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.