Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyár a Lánchídon

2009.07.11
Nyár a Lánchídon
2009. június 27.- július 19.

A nyár legmelegebb hétvégéin a Budapest egyik jelképének számító Lánchídon ismét a gyalogosoké, bámészkodóké, szórakozni vágyóké, vásárosoké és leginkább a művészeké lesz a főszerep.

 

Délelőttönként 11 órától, a hazai komoly- és világzenei élet ifjú tehetségei mutatkoznak be, valamint gyermekelőadásokat tekinthetnek meg a hídra látogatók. Minden hétvégén 16 és 22 óra között mutatkoznak be a legkiválóbb zenészek és művészek a Lánchíd budai és pesti hídfőjénél.

 

A megpihenni vágyók a vendéglátó pavilonoknál hűsített italokkal, gasztronómiai ínyencségekkel csillapíthatják szomjukat és étvágyukat.

 

 Kávézóval, koktél- és gyümölcsbárral, valamint kiegészítő programokkal (nosztalgia fotóssal, trillással stb.) is találkozhatnak az arra járók. Pestről Budára, vagy éppen Budáról Pestre átsétálva magyar kézművesek és népi iparművészek portékáiból válogathatnak, vásárolhatnak az érdeklődők.

 

Vegyüljön el a vásári forgatagban, pihenjen és élvezze a változatos koncerteket a hangulatos környezetben, a város szívében.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pesti Broadway a Lánchídon I.

június 27.–június 28.

 

Pesti Broadway a Lánchídon II.

július 4.–július 5.

 

 

Budapesti Búcsú

június 28.

 

Könnyűzene

július 11.

 

Világzene

július 12.

 

Folk

július 18.

 

Jazz

július 19.

 

 

További információ és részletes program: http://budapestitavaszifesztival.hu/nyar2009/