Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Titokban jött Pestre Bruce Willis

2009.07.25
 

BUDAPEST – Hollywood felfedezte Magyarországot! Igaz, egyelőre csak egy hosszú hétvége erejéig, mindenesetre büszkélkedhetünk azzal, hogy a legnagyobb sztárok szálltak meg nálunk.

Kép A Forma–1-nek hála nemcsak a pilóták, de a baráti körükbe tartozó filmcsillagok is megjelennek a futamokon, így egyáltalán nem meglepő, hogy a Magyar Nagydíjra is érkezett kiemelkedő sztár. Információink szerint többek között Bruce Willis (54) is egy ilyen meghívásnak tesz eleget éppen, Budapesten múlatja az időt!

A Drágán add az életed! sztárja csütörtök este, teljes titokban érkezett Budapestre. Valószínűleg
Bruce Willis felesége nem rajong a Forma–1-ért, mivel úgy tudjuk, hogy a színész egyedül érkezett hazánkba, és a főváros egyik luxushotelében szállt meg a hét végére, ahonnan csak egy városnézés vagy a verseny kedvéért hajlandó elhagyni a szobáját, ilyenkor egy elsötétített Mercedes furikázza a sztárt.

Bruce Willis nem rejtegeti magát, a szálloda vendégei közül többen is látták a sármos színészt, akiről úgy tudjuk, hogy csütörtök este egy csinos hölgy társaságában múlatta az időt. Feltehetőleg együtt tölthették az éjszakát, hiszen másnap reggel több szállodavendég is látta őket, amint együtt reggeliznek a szálloda halljában.

Hogy valami futó kapcsolatról, vagy egy régóta tartó egyszerű barátságról van szó, azt nem tudni, mindenesetre jól érezték magukat egymás társaságában.

Forrás:Blikk.hu